Program/Motiver

Programheftet er til stor hjelp for de som deltar under seremonien. Programheftet inneholder informasjon om seremonien, samt eventuelle sanger og salmetekster. Mange tar også med seg dette hjem som et minne.

Om du ikke synes motivene eller utformingene på WBTs nettside passer, hjelper vi deg gjerne med å tilpasse heftene til dine ønsker.

Brosjyre motiv

Motiver med personlig bilde

Programhefte med ett eller flere personlige bilder. Bilder kan kombineres med ett av WBTs forhåndstrykte programmotiver.

Andre spørsmål?

Om du har noen spørsmål så kontakt oss gjerne direkte. Vi er her for å hjeFyll ut kontaktskjema og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.lpe deg!

Bestill begravelse på nett

Her kan man enkelt gå inn for å se på mulige valg, varer og tjenester i forbindelse med begravelse eller bisettelse og få en oversikt over kostnader. Dette kan man gjøre uten innlogging og passord. Ønsker man å gå inn, gjøre valg for siden å komme tilbake og fortsette eller endre valg, må man logge inn i planleggeren og man er fortsatt anonym. Valgene en gjør kan sendes til byrået som forberedelse før et planleggingsmøte, eller kanskje man kun ønsker å gjøre seg kjent med muligheter og kostnader.

Ved bruk av planleggeren er man anonym, inntil man sender inn sine valg til byrået.